Logo Grand cafe van hoogezand

SPORTCAFÉ

Wij zijn dé plek voor sportbeleving!

Ben jij een echte sportliefhebber? Bij Grand Café Van Hoogezand ben je aan het juiste adres! Bij ons draait het niet alleen om de sportbeleving, maar ook om de warme en gastvrije sfeer waarin gezelligheid centraal staat.

Kom naar Grand Café Van Hoogezand voor een onvergetelijke sportervaring met andere sportfanaten.

Beleef de ultieme sportbeleving in een warme, gastvrije sfeer, terwijl je geniet van heerlijke borrelplankjes en drankjes.

PASSIE VOOR SPORT

In Grand Café Van Hoogezand delen we een ongekende passie voor voetbal en sport in het algemeen. In onze levendige ambiance komen sportfanaten samen om mooie sportmomenten te beleven. We willen graag de ideale plek zijn waar sportenthousiastelingen samen kunnen genieten.

TEAM & VRIENDEN UITJES

Onze gezellige locatie is de ideale plek om samen met vrienden en medefans te genieten van sportevenementen en de ideale plek voor een teamuitje. Mis geen enkel hoogtepunt terwijl je in een gezellige en levendige sfeer samen met je team en vrienden geniet van de actie.

GEZELLIGHEID EN COMFORT

Bij Grand Café Van Hoogezand draait het niet alleen om de sport, maar ook om de gezelligheid eromheen. Terwijl je geniet van de spanning op het scherm, serveren wij heerlijke drankjes en smaakvolle borrelplankjes. De sfeer is altijd ontspannen en gastvrij, waardoor je je direct thuis voelt.

SAMEN GENIETEN

Of je nu alleen komt of met een groep vrienden, in ons café voel je je meteen op je gemak. Samen juichen, samen genieten, samen herinneringen creëren.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Grand Café Van Hoogezand en beleef samen met ons live sport. Wij staan klaar om je te verwelkomen en samen de adrenaline van de wedstrijd te ervaren!

HOE ONZE KLANTEN ONS ERVAREN

Geziena Baas

Google Review

Ik heb hier een aantal keren gegeten en alle keren naar tevredenheid. De sfeer is gemoedelijk en het personeel erg vriendelijk. Kortom een aanrader!

Herman Huizingh

Google Review

Zeer vriendelijk personeel. Het eten zeer goed verzorgd. Gezellige en gemoedelijke sfeer. Niet overdreven duur. We waren met 5 personen alles met alles zo'n 180 euro kwijt. Kortom een aanrader.

Alinda VZ

Google Review

Vanavond heerlijk gegeten, we hadden voor de schnitzel gekozen. De zaak zag er netjes uit, sfeervol ingericht. Vriendelijke medewerkers.

Automakelaar Guns

Google Review

Heerlijk eten, zeer vriendelijk personeel en een gezellig sfeer, zeker een aanrader!

Anisah Kartodimedjo

Google Review

Fijne service, gezellige sfeer, heerlijk eten!

Carolina Homs-Oldenburger

Google Review

Heerlijke plek om te eten. Ruime porties en overheerlijk gegeten. Vriendelijke bediening en lekker lounge muziek op de achtergrond. Mooie aanwinst voor het Winkelcentrum de Hooge Meeren.

Wyke BM

Google Review

Lekker gegeten, vriendelijk personeel en een ontspannen sfeer. Bedankt voor de fijne avond. Ik zit vol 😉

Nicole

Google Review

Heerlijk eten, goede sfeer en super vriendelijk personeel! Zeker aan aanrader en aanwinst voor Hoogezand!

Mar Leeuw

Google Review

Heerlijk gegeten - en we hadden alle tijd. Muziekje op de achtergrond - gezellig!