Logo Grand cafe van hoogezand

OVER ONS

De plek waar iedereen zich thuis voelt!

Welkom bij Grand Café Van Hoogezand, een gezellige plek waar de nadruk ligt op een warme sfeer, heerlijke gerechten en een gedeelde liefde voor sport. Ontdek de charme van ons knusse café, waar we streven naar een ontspannen ervaring voor onze gasten.

Een plek te creëren waar iedereen zich thuis voelt zodra ze binnenstappen. Bij ons staat de deur altijd open voor een warme ontvangst en een oprechte glimlach. Hier draait alles om het delen van mooie momenten, of dat nu aan tafel is met een smaakvol gerecht of aan de bar met een goed glas.

Grand Café Van Hoogezand is de perfecte plek voor fervente sportliefhebbers. Geniet van een levendige sfeer en gezonde rivaliteit, terwijl je de spanning van verschillende sportwedstrijden beleeft. 

inerieur grand cafe van hoogezand

THE CREW

Wij hopen je snel te zien in Het Grand Café Van Hoogezand! Ons team staat voor je klaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden.

Team

kelvin-en-de-chef-4

Winona

Team grand cafe van hoogezand

EEN GEZELLIGE HOTSPOT IN HOOGEZAND

Wij serveren een uitgebreide menukaart met voor elk wat wils, van traditionele Nederlandse gerechten tot internationale specialiteiten.

HOE ONZE KLANTEN ONS ERVAREN

Geziena Baas

Google Review

Ik heb hier een aantal keren gegeten en alle keren naar tevredenheid. De sfeer is gemoedelijk en het personeel erg vriendelijk. Kortom een aanrader!

Herman Huizingh

Google Review

Zeer vriendelijk personeel. Het eten zeer goed verzorgd. Gezellige en gemoedelijke sfeer. Niet overdreven duur. We waren met 5 personen alles met alles zo'n 180 euro kwijt. Kortom een aanrader.

Alinda VZ

Google Review

Vanavond heerlijk gegeten, we hadden voor de schnitzel gekozen. De zaak zag er netjes uit, sfeervol ingericht. Vriendelijke medewerkers.

Automakelaar Guns

Google Review

Heerlijk eten, zeer vriendelijk personeel en een gezellig sfeer, zeker een aanrader!

Anisah Kartodimedjo

Google Review

Fijne service, gezellige sfeer, heerlijk eten!

Carolina Homs-Oldenburger

Google Review

Heerlijke plek om te eten. Ruime porties en overheerlijk gegeten. Vriendelijke bediening en lekker lounge muziek op de achtergrond. Mooie aanwinst voor het Winkelcentrum de Hooge Meeren.

Wyke BM

Google Review

Lekker gegeten, vriendelijk personeel en een ontspannen sfeer. Bedankt voor de fijne avond. Ik zit vol 😉

Nicole

Google Review

Heerlijk eten, goede sfeer en super vriendelijk personeel! Zeker aan aanrader en aanwinst voor Hoogezand!

Mar Leeuw

Google Review

Heerlijk gegeten - en we hadden alle tijd. Muziekje op de achtergrond - gezellig!